March: Stripes

10:16 AM

Máme tady další měsíc a s ním i novou Fashion Challenge. Na březen jsme vybraly téma proužky a už teď se moc těšíme na vaše příspěvky. Nezapomeňte, že stále můžete hlasováním vybrat vítězku únorové challenge a už koncem týdne si tu přečíst rozhovor o ní a jejím blogu.
A jak se do Fashion Challenge zapojit? Je to jednoduché. Vyfoťte outfit, napište příspěvek na svůj blog a podělte se se čtenáři o to, jak proužky nosíte vy. Odkaz nám zašlete na email fchallengeaccepted@gmail.com a váš outfit i s odkazem na článek zařadíme do galerie na Facebookové stránce.
Jestli se chcete nechat inspirovat, podívejte se na náš Pinterest. Březen je měsíc proužků!!

You Might Also Like

1 comments

  1. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj blog :). Předem podotýkám, že mi nejde o reklamu, ale o to, aby se o problematice, které se na svém webu věnuju, dozvědělo co nejvíce lidí a poučilo to tak laickou veřejnost, která je většinou jen plna předsudků. Blog je věnován poruchám příjmu potravy a hlavně boji s těmito nemocemi. Nehodlám se řadit k thinspo nebo podobným komunitám. Na blogu najdeš i trochu z cesty mým životem, každodením bojem s PPP, ale také spoustu rad a tipů týkajících se kosmetiky, fotek, článků o mně samé, beauty vychytávky, recenze, recepty, které nikde jinde nenajdeš a mnoho dalšího. Kdyby tě blog zaujal, budu moc ráda, když zanecháš komentář nebo se můžeš stát dalším z mých ctěných "followers". Budu se moc těšit na tvou návštěvu a přeji krásný zbytek dne. Andie :)*

    www.andie-chambers.blogspot.cz

    ReplyDelete

About me

Like us on Facebook