September: Jeans

5:38 PM

 S radostí vám představujeme nový projekt, Fashion Challenge! O co jde? Přijde nám, že naše blogerská komunita začíná čím dál tím méně spolupracovat a rozhodly jsme se to změnit. Inspirovaly jsme se na food blozích, kde podobné výzvy existují. Každý měsíc bude předmětem výzvy něco jiného - nějaký trend, kousek oblečení, uvidíme co si všechno vymyslíme a úkolem každého blogera, který se bude chtít zúčastnit, bude... tuhle výzvu přijmout! Vymyslet outfit, napsat článek k danému tématu a poslat nám odkaz na e-mail fchallengeaccepted@gmail.com. My fotku i s odkazem na váš příspěvek zveřejníme na naší facebookové stránce a ty - podle nás - nejlepší se koncem měsíce objeví i na našem blogu. 
Dalším cílem Fashion Challenge je inspirace. Občas, když jsem v koncích a nemůžu vymyslet, co na sebe, brouzdám na ostatních blozích pro inspiraci. Baví mě dívat se, jak jeden kousek oblečení může každý nosit jinak nebo mít na jeden trend úplně jiný pohled. Proto bychom chtěly vytvořit místo, kde bude jednoduché se těmito outfity inspirovat. A v neposlední řadě - bude zábava se každý měsíc vyřádit na něčem jiném!

První výzva je jednoduchá - Džíny. Kdo nevlastní alespoň jeden pár? Poperte se s tím tedy co nejodvážněji, těšíme se na vaše příspěvky! Ten od Lucky se tu objeví již dnes odpoledne. Napište nám, co si o Fashion Challenge myslíte do komentářů, dejte "like" na facebooku a pošlete nám svoje příspěvky na fchallengeaccepted@gmail.com! A jako malý bonus bychom vám rády prozradily, že ty nejlepší outfity budou oceněny poukázkou na džíny Levi's!


   

We are happy to introduce you our new project, Fashion Challenge! We got inspired at food blogs and came up with monthly challenges, that any blogger can join. Don't you feel like this could connect our community a little bit more? Every month, there will be a theme - a piece of clothing or a trend and your task will be to accept the challenge and show us, how would you wear it. Style an outfit, write a post and send us a link at fchallengeaccepted@gmail.com. We'll publish the photo with a link to your blog post on our facebook page, and the most interesting ones will appear on our blog.
Another goal of this project is to inspire. Sometimes, when I don't know what to wear, i look through other fashion blogs to find inspiration. I look for pieces that I own and ideas on how to combine them. We want to create a space, where outfits with those pieces would be easy to find and all at one place. And in the end - it will be fun to try something challenging every month!


The firt challenge is easy - Jeans. Who doesn't own a pair? Accept this challenge and show us, how you wear them. We are looking forward to your posts, one from Lucy is coming right this afternoon. Write us, what you think about Fashion Challenge, "like" our facebook page and send us your posts at fchallengeaccepted@gmail.com! And as a little bonus, the best outfits will win a coupon for Levi's jeans!

You Might Also Like

0 comments

About me

Like us on Facebook